Tveka inte att kontakta oss med dina frågor och önskemål.                Kundtjänst 0700 500 331                       
Frågor & Svar

Här hittar du de flesta frågor och svar. Om det fortfarande finns några frågor kvar, tveka inte att kontakta oss.

ALLMÄNT

Vilka tjänster erbjuder ALFA STÄD?

Vi erbjuder olika typer av städhjälp till privatpersoner och företag.  Vi erbjuder, hemstädning, kontorsstädning, storstädning, flyttstädning, fönsterputs, akutstädning, lokalstädning, byggstädning och visningsstädning i Stockholm.

Efter stor efterfrågan erbjuder vi även olika typer av Flyttjänster genom vår samarbete med Turbo Flytt. Läs mer om vår samarbetspartner här

Hur blir jag kund?

Vill du bli städkund hos ALFA STÄD kan du enkelt göra det på vår hemsida, skicka mail till [email protected] eller genom att ringa oss på 0700 500 331.

Vi är måna om att du som kund får snabb service och svarar på din mail inom max 3 timmar.

Hur lång tid tar det att komma igång?

Du får alltid snabba besked vid förfrågningar. Sedan beror det på typ av städtjänst som önskas. Vi har som mål att alltid kunna starta upp hemstädning för nya kunder inom en vecka. Andra städtjänster såsom akutstädning kan bokas med kort varsel och vi garanterar att vi är på plats inom 1 timme* 

*Gäller ej Storstockholm 

Avbokning, ombokning & Uppsägning

Vi har har inga  bindande städkontrakt med våra kunder vilket innebär att det är lika enkelt att att ansluta sig till en tjänst såsom avsluta en tjänst. 

Om- och avbokningar skall göras senast 3 dagar innan städning. Om tiden överskrids för avbokning, betalar kunden 20% av totala beloppet.

Abonnemang & Engångsuppdrag

Vi är lika måna om de kunder som vill anlita oss för engångsuppdrag eller för återkommande hemstädningar. Viktigaste för oss är att bibehålla hög kvalitet och ha kontinuitet. 

Vid engångsuppdrag kommer vi ej ut på kundbesök. Däremot vid abonnemang av hemstädning kan vi, om kund önskar komma ut på en kostnadsfri besök för att göra en bedömning av städbehovet. 

 

 

Kommer samma personal vid varje städtillfälle?

Vår ambition är att våra kunder ska känna sig trygga. Därför ser vi till att det alltid är samma medarbetare som kommer till er.

Om ni skulle önska att byta städpersonal går detta givetvis bra utan att behöva motivera varför.

Om er ordinarie personal blir sjuk eller har semester så underrättar vi er om det. Ni kan då välja att antingen kommer en vikarie eller så bokar vi om städningen.

 

Hur funkar RUT-avdraget?

RUT-avdrag är en skattesubvention (avdrag) som ges till privatpersoner för vissa typ av tjänster som utförs i hemmet. Exempel på dessa tjänster är Städ & Flyttjänster.

Generellt kan man säga att alla är över 18-år som bor, arbetar och betalar skatt i Sverige har rätt till att nyttja RUT-avdraget. Man har rätt till att dra av upp till totalt 25.000 kr / person / år för RUT-tjänster. För att veta exakt hur mycket RUT-avdrag man har kvar/ har rätt till är det bäst att man kontaktar Skatteverket.

När du beställer en av våra tjänster som du kan får RUT-avdrag för, betalar du endast den delen du ska efter RUT-avdrag och resterande administreras av oss.

Vi finns alltid här för att besvara eventuella frågor eller funderingar du har kring RUT-avdrag.

Jobbar ni i hela Stockholm?

Vi erbjuder hemstädning i Stockholm med omnejd, bland annat: 

- Stockholm City

- Lidingö / Djurgårdsstaden

- Solna /Sundbyberg

- Vällingby / Hässelby

 

Varför ALFA STÄD?

Vi är ett litet företag som är genuint intresserade av våra kunder. Vår målsättning är att hjälpa kunder på bästa möjliga sätt efter deras behov och inte tvinga på onödiga tjänster.

Dessutom tycker vi om att vara transparenta i vår kommunikation där du som kund ser exakt vad som ingår och hur mycket en tjänst kostar. 

Våra duktiga medarbetare som inte drar sig för att göra sitt yttersta är beviset på att vi är lika professionella som glada över att ge den bästa servicen.

Jobbar ni i hela Stockholm?

Vi erbjuder hemstädning i Stockholm med omnejd, bland annat: 

- Stockholm City

- Lidingö / Djurgårdsstaden

- Solna /Sundbyberg

- Vällingby / Hässelby

 

HITTADE DU INTE SVARET PÅ DIN FRÅGA? 
VI SER FRAM EMOT DIN FRÅGA SOM DU KAN MAILA TILL: [email protected]

Subscription

ALFA STÄD © 2017 Städning i Stockholm - Web design by SoulTech